FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål om Portugal, rejser til Portugal og Portugaldeal.dk

Ofte stillede spørgsmål om Portugal

Portugals officielle sprog er Portugisisk. Mange portugisere taler dog ligeledes engelsk. Dette gør sig især gældende i storbyerne og i turistområderne.

Portugals hovedstad er Lissabon. Det er ligeledes Portugals største by. I Portugal kaldes Lissabon i øvrigt for Lisboa.

Portugal ligger på Den Iberiske Halvø i den sydvestlige del af Europa. Portugal er omgivet af havet i vest og syd, mens landet grænser op til Spanien i nord og øst. Madeira og Azorerne ligger i Atlanterhavet. 

I Portugal bruger man Euro som valuta. Inden Euroens indførelse brugte man portugisiske Escudos (PTE).

Portugal har et middelhavsklima og en høj gennemsnitstemperatur. Der kan være relativ stor forskel på temperaturen i syd og nord. Om vinteren (januar) har Lissabon en gennemsnitstemperatur på 11 grader, mens den gennemsnitlige temperatur i hovedstaden stiger til 23,5 grader i sommerperioden (Midt juni til september).

Ofte stillede spørgsmål om Portugaldeal.dk

Portugaldeal.dk er ikke et rejsebureau, men henviser blot til udvalgte rejsebureauer, som tilbyder rejser til Portugal. Det er derfor ikke muligt at booke rejse direkte hos Portugaldeal. For at booke en rejse skal du følge de anførte links på hjemmesiden til rejseudbyderne.

Portugaldeal.dk drives af virksomheden Cherish The Sun, der er registreret i Portugal. Det er dog udelukkende danskere, der arbejder med hjemmesiden.

Portugaldeal samarbejder med Agoda.com, Travelpayouts.com, Expedia.dk, Booking.com, ZenHotels.com, Trip.com, Hotellook.com samt Jetradar.

Det er muligt at købe både flybilletter, holteophold samt oplevelser i Portugal gennem Portugaldeal.

Da portugaldeal ikke er en rejseudbyder, men blot samarbejdspartner for rejseudbydere, er Portugaldeal ikke en del af rejsegarantifonden.

Scroll til toppen