Pakkerejser til Portugal

Pakkerejser til Portugal er i mange tilfælde den nemmeste og billigste måde at holde ferie i Portugal. Her kan du sammenligne tilbud på billige pakkerejser til Portugal hos danske rejseselskaber og komme på en lækker charterrejse med all inclusive. Se blandt andet tilbud på billige pakkerejser til Algarve, Madeira og Lissabon.

Tilbud på billige pakkerejser til Portugal

Pakkerejser til Portugal er efter vores mening den nemmeste, billigste og bedste type rejser til Portugal. Og det er uanset, om det er en rejse for hele familien eller kun for de voksne.

Med en pakkerejse til Portugal er du nemlig ikke blot sikret en nem, hurtig og billig pakkeløsning med transport og feriebolig. Du er også sikret ordentlige forhold og faciliteter fra afgang til hjemkomst, da du vil have et dansk rejseselskab som rejsepartner.

De fleste pakkerejser til Portugal er som minimum inklusiv flybillet og hotelophold, men du kan også finde rejsetilbud på pakkerejser inklusiv lejebil. Dette er især praktisk og meget anbefalingsværdigt, hvis du ønsker at holde ferie på Madeira eller Azorerne.

På denne side finder du danske rejseselskaber med tilbud på billige pakkerejser til Portugal. Find blandt tilbud på pakkerejser til Madeira, Algarve Lissabon, Porto og Azorerne.

Pakkerejser til Madeira

Madeira er med sin smukke natur, fantastiske hoteller, seværdigheder og mange muligheder for aktiviteter for hele familien et utroligt populært rejsemål i Portugal.

Madeira er da også et af de rejsemål i Portugal, som de fleste danske rejsebureauer arrangerer pakkerejser til. Langt de fleste rejsebureauer sælger pakkerejser med flybillet og hotelophold, men hos visse rejsebureauer er pakkerejserne inklusiv lejebil. Herunder finder du en række udvalgte danske rejsebureauer, der sælger pakkerejser til Madeira året rundt.

Pakkerejser til Madeira, Portugal hos Eliza Was Here

Pakkerejser Madeira inklusiv flybillet, lejebil og feriebolig

5/5
Pakkerejser til Madeira, Portugal hos Sunweb

Pakkerejser til Madeira hos Sunweb

5/5
Pakkerejser hos Aarhus Charter

Charterferie til Madeira med Aarhus Charter

5/5
Suite Hotel Eden Mar, Madeira, Portugal

Suncharter pakkerejser til Madeira

5/5

Pakkerejser til Algarve

Algarve er et sandt ferieparadis, som især er populær på grund af sine golfbaner, dejlige natur, hyggelige byer og ikke mindst Europas bedste badestrande.

Det er blandt andet muligt at købe pakkerejser til Albufeira, Lagos, Praia da Rocha, Tavira og Vilamoura hos danske rejseselskaber.

Se tilbud på pakkerejser til Algarvekysten hos Sunweb og Eliza Was Here herunder.

Hotel Cerro da Marina, Algarve, Portugal

Pakkerejser til Algarve hos Sunweb

5/5
Quinta das Achadas

Pakkerejser til Algarve hos Eliza Was Here

5/5

Pakkerejser til Lissabon, Porto og Azorerne

Hvis du vil på storbyferie i Lissabon eller Porto, eller hvis du vil opleve den fantastiske natur på Azorerne, kan vi anbefale dig at bestille pakkerejse til Portugal gennem Trivago.

Hos Trivago har du mulighed for at sammenligne tilbud på pakkerejser til Lissabon, Porto og Azorerne hos flere forskellige danske rejseselskaber på én gang. 

På den måde vil du være sikker på at finde de bedste og billigste tilbud på pakkerejser med all inclusive.

Udsigt udover Lissabon

Sammenlign tilbud på pakkerejser hos Trivago

5/5

Vores 4 bedste råd til at bestille pakkerejse til Portugal

 1. Køb en rejseforsikring sammen med din pakkerejse. Da Portugal er en del af EU, dækker det blå EU-sygesikringskort dine udgifter ved sygdom og ulykker, men ikke mere end det. Med en rejseforsikring er du også dækket ved blandt andet tyveri, ødelæggelse af andres ejendom samt hjemtransport ved sygdom og ulykke. Du kan tilvælge en rejseforsikring hos danske rejseselskaber, når du køber din pakkerejse.
 2. Da rigtig mange danske rejsebureauer arrangerer pakkerejser til Madeira, kan det være en god idé at “shoppe lidt rundt”. I mange tilfælde er det f.eks. muligt at bestille pakkerejser med hotelophold på samme hotel hos flere rejsebureauer, men prisen kan sagtens variere rigtig meget. Det billigste tilbud er ikke nødvendigvis det bedste, men det kan være alle pengene værd at se på tilbud mere end ét sted.
 3. Hvis du drømmer om at ligge på en sandfyldt strand og drikke Poncha på Madeira, har vi dårligt nyt: Der er ikke voldsomt meget sand på Madeiras strande. Hvis du vil på strandferie, bør du i stedet overveje at bestille en rejse til Porto Santo, der er den anden største ø i hele øgruppen, Madeira.
 4. Hold øje med afbudsrejser til Portugal. Hos rejseselskaber som Sunweb, Primo Tours, Eliza Was Here og Suncharter er der ofte gode tilbud på pakkerejser til Portugal, der sælges som afbudsrejser eller såkaldte “Tidlig Booking Tilbud”. Tjek, hvilke tilbud på afbudsrejser rejseselskabet har, inden du bestiller din rejse. Du kan nemlig spare gode penge på rejser til Portugal, hvor der er afrejse inden for 1-6 uger.

Regler for pakkerejser til Portugal

Der gælder en række særlige regler og bestemmelser ved køb af pakkerejser til Portugal og andre lande indenfor EU samt Island, Norge og Storbritannien hos et dansk rejsebureau.

Disse regler og bestemmelser er beskrevet i loven om pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer.

Reglerne giver dig som forbruger en række rettigheder ved f.eks. ændringer og mangler på din rejse, eller hvis du skulle fortryde dit køb.

Herunder kan du læse om dine forskellige rettigheder ved køb af en pakkerejse til Portugal.

Oplysninger om en pakkerejse, du skal have fra et rejsebureau

Når du bestiller en pakkerejse, er det rejsearrangørens ansvar at oplyse dig om pakkerejsens “væsentligste kendetegn”.

Dette skal rejsearrangøren gøre, inden du bestiller pakkerejsen.

Som rejsende skal du have information om:

 • Rejsemålet, rejserute, tidspunkt for afrejse og hjemrejse samt varigheden af opholdet (antal overnatninger).
 • Pakkerejsens samlede pris, inkl. eventuelle afgifter og tillæg. Du skal desuden oplyses om prisen på eventuelle tilkøb på rejsen.
 • Anvendte transportmidler på rejsen. Dette skal inkludere oplysninger om type og karakter af transport. Der skal desuden gives oplysninger om eventuelle stop/mellemlandinger på rejsen og varigheden af disse.
 • Indkvarteringsstedets beliggenhed, type og karakter. Det vil sige, om der er tale om et hotel, lejlighed eller vandrehjem, og hvor mange stjerner/symboler stedet har.
 • Eventuelt inkluderede måltider på rejsen.
 • Udflugter eller andre ydelser og oplevelser, som er inkluderet i pakkerejsen. Hvis f.eks. en guidet tur er inkluderet i pakkerejsen, skal du have information om guidens sprog.
 • Hvorvidt rejseydelser i rejsepakken leveres som en del af en gruppe.
 • Rejsens egnethed for bevægelseshæmmede personer.
 • Navn, adresse, telefonnummer og e-mail på rejsearrangøren.
 • Antal personer, der kræves, for at rejsen kan gennemføres og fristen for rejsearrangørens opsigelse af pakkerejsen.
 • Krav til pas, visum og sundhedsmæssige formaliteter.
 • Din ret til afbestilling.
 • Dine muligheder for eller forpligtelsen til tegning af en rejseforsikring, der dækker udgifter ved opsigelsen af aftalen eller til hjemtransport ved f.eks. ulykke og sygdom.

Hvis du fortryder dit køb af en pakkerejse til Portugal

Hvis du fortryder dit køb af en pakkerejse til Portugal eller andre lande indenfor EU samt Norge, Island og Storbritannien, har du ret til at afbestille din rejse.

Du skal dog være forberedt på at skulle betale et afbestillingsgebyr.

Afbestillingsgebyret vil ofte være større, jo tættere på afrejsedatoen på rejsen.

Et afbestillingsgebyr kan være:

 • Et standard gebyr, der vil variere i størrelse alt efter, hvornår du afbestiller.
 • Et gebyr, der svarer til rejsebureauets udgifter i forbindelse med planlægning af pakkerejsen.

Uanset hvad skal alle betingelser for afbestilling og afbestillingsgebyret fremgå af rejsebetingelserne for din pakkerejse.

Hvis der kommer ændringer i din pakkerejse

Et rejsebureau er forpligtet til at informere dig om alle ændringer i en pakkerejse.

Ved “væsentlige” ændringer i din pakkerejse kan du have ret til at afbestille din rejse uden at betale afbestillingsgebyr.

Væsentlige ændringer kan f.eks. være ophold på et andet hotel, afrejse på et andet tidspunkt eller fra en anden lufthavn.

Ved mindre ændringer tilbyder rejsebureauer i visse tilfælde rabat på rejsen eller en helt anden pakkerejse til en lavere pris.

Når der er mangler på rejsen

Da det er rejsebureauet (rejsearrangøren), der er ansvarlig for alle rejseydelser i en rejsepakke, er det rejsebureauet, man skal klage til ved mangler på rejsen.

Dette kan f.eks. være, hvis den planlagte flyrejse aflyses, eller hvis hotellets standarder ikke lever op til det, som rejsebureauet har lovet.

Alt efter omfanget af manglerne og om rejsebureauet er i stand til at rettet op på det eller ej, har du ret til kompensation eller opsigelse af aftalen.

Hvis du oplever mangler på en rejse, er det vigtigt, at du klager så hurtigt som muligt, så rejsebureauet har mulighed for at rettet op på det.

Hvis du ikke klager over mangler eller dårlige forhold med det samme, men venter til hjemkomst, kan du risikere at gå glip af en eventuel godtgørelse.

Hvis rejsebureauet aflyser din pakkerejse

Ifølge reglerne har du ret til tilbagebetaling af hele det betalte beløb, hvis rejsebureauet vælger at aflyse din rejse.

Ved aflysning af en pakkerejse kan du forvente at blive tilbagebetalt indenfor 14 dage, efter rejsen er blevet aflyst.

I visse tilfælde kan du også have ret til erstatning.

Dette vil dog ikke være tilfældet, hvis rejsen aflyses på grund af ekstraordinære forhold som f.eks. krig og naturkatastrofer.

Et rejsebureau kan hæve prisen på en pakkerejse, hvis…

Det hører sig til sjældenhederne, men et rejsebureau kan i visse situationer have lov til at kræve ekstra betaling for en betalt pakkerejse.

Et rejsebureau kan dog kun kræve ekstra betaling under disse forhold:

 • Hvis det nævnes som en mulighed i købskontrakten.
 • Hvis der er opstået øgede udgifter til transport til pakkerejsen på grund af øgede brændstofpriser, skatter og afgifter.
 • Hvis der er sket ændringer i valutakursen
 • Hvis der opstår ekstra udgifter på grund af en tredjepart, der ikke er direkte involveret i rejseydelserne i pakkerejsen.

Hvis du er utilfreds med mangler eller ændringer på din pakkerejse, skal du som nævnt klage til dit rejsebureau så hurtigt som muligt.

Hvis I ikke kan finde en løsning, har du mulighed for at klage over din pakkerejse til Pakkerejse-Ankenævnet.dk.

Du kan læse mere om regler for pakkerejser og sammensatte rejser hos Forbrugereuropa.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du oplever mangler eller ændringer på din pakkerejse til Portugal, og du ikke kan finde en løsning med dit rejsebureau, kan du indgive klage til Pakkerejse-ankenævnet.dk.

Pakkerejser til Portugal er generelt set billigst i vinterhalvåret. Hvis man ser bort fra sæsonen, er pakkerejser til Portugal billigst, når de bestilles som afbudsrejser eller som en “Early Booking Deal”. Dette kan man f.eks. bestille hos Sunweb og Eliza Was Here.

Rejseforsikring er ikke inkluderet i pakkerejser. Det er dog altid muligt at tilvælge rejseforsikring, når du bestiller en pakkerejse hos et dansk rejsebureau. 

En pakkerejse er en rejse, der består af mindst to rejseydelser hos samme rejsebureau/rejsearrangør til en samlet pris.

De mest almindelige kombinationer af rejseydelser i en pakkerejse er flybilletter, hotelophold og billeje.

Rejseydelser kan dog også være oplevelser, udflugter og adgang til særlige faciliteter som golf, tennis, dykning og skilift.

En pakkerejse skal desuden vare i minimum 24 timer eller omfatte en overnatning.

Få tilbud på billige pakkerejser til Portugal!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud på billige pakkerejser til Portugals populæreste rejsedestinationer.