Hvor skal man bo i Porto? Se de 10 bedste hoteller

Hotel i Porto

Svært ved at finde ud af, hvor du skal bo i Porto, og hvilke hoteller der er de bedste?

Det kan jeg godt forstå. Der er også en del hoteller i Porto at vælge imellem. Og hvis man ikke kender byen i forvejen, kan det være svært at vide, hvor det er smartest at bo som turist.

Ribeira, Cedofeita, Boavista, Vila Nova De Gaia, Sé og Aliados og Bolhao er generelt set nogle af de bedste områder i Porto at bo i. Både som fastboende og som turist.

Men hvilket hotel der passer bedst til dig, afhænger af dit feriebudget og dine ferieplaner.

Hvis du rejser til Porto for at opleve byen og dens seværdigheder, vil jeg dog anbefale dig at vælge et hotel så tæt på byens centrum som muligt.

10 bedste hoteller i Porto

Følgende 10 hoteller har alle gode faciliteter, en god beliggenhed, et godt ry og betragtes generelt set som nogle af de bedste hoteller og steder at bo i Porto.

1. Vincci Ponte De Ferro

Vincci Ponte De Ferro - Et af de bedste hoteller i Porto

Det 4-stjernede hotel, Vincci Ponte De Ferro, er et af de absolut bedste hoteller i Porto efter min – og mange andre tidligere overnattende gæsters – mening.

Det er det primært på grund af sin praktiske beliggenhed, sine dejlige værelser, servicemindede personale, gode faciliteter og pris pr. overnatning.

Hotellet ligger i området kaldet for Vila Nova de Gaia 1,6 km fra Porto centrum, med udsigt udover byen og Douro-floden. Dette er en meget praktisk placering, hvis man planlægger at gå på opdagelse i byen.

Foruden pæne, rene og behagelige værelser, har hotellet en restaurant, en hotelbar, mødelokaler, motionscenter og en udendørspool. Og man kan gøre brug af roomservice, vaskeservice og endda børnepasning.

Så hvis du leder efter et hotel i Porto med dejlige værelser, gode faciliteter og god beliggenhed til rimelige penge, er Vincci Ponte De Ferro mit første og bedste bud.

Læs mere om Vincci Ponte De Ferro og book ophold hos Trivago.

2. Torel Avantgarde

Torel Avantgarde - 5-stjernet hotel i Porto

Der er flere grunde til, at jeg også har inkluderet det 5-stjernede boutique hotel, Torel Avantgarde, på min top 10-liste over bedste hoteller i Porto.

For det første har hotellet en god beliggenhed, kun 1,1 km fra Portos centrum, hvilket betyder, at man er tæt byens seværdigheder og attraktioner.

For det andet har hotellet nogle fremragende faciliteter og dejlige værelser.

Hotellet har blandt andet et spacenter, en udendørspool (billede), en restaurant, en hotelbar, et motionscenter og lufthavnsshuttle. Og værelserne er moderne og hyggeligt indrettet og kan bestilles med balkon.

Alt i alt er Torel Avantgarde et fremragende hotel med god service, gode faciliteter og ikke mindst en god udsigt udover smukke Porto.

Læs mere om Torel Avantgarde og book ophold hos Trivago.

3. Hotel Infante Sagres

Hotel Infante Sagres

Det tredje hotel, jeg kan anbefale, er Hotel Infante Sagres.

Hotel Infante Sagres ligger midt i Porto og er perfekt for alle, der gerne vil bo lidt luksuriøst og samtidig være tæt på byens centrum.

Hotellet har flotte værelser, moderne senge og gode faciliteter. Det inkluderer blandt andet en spa, hvor du kan få forskellige skønhedsbehandlinger.

Derudover har hotellet en god restaurant, der serverer lækre portugisiske retter med lokale råvarer.

Det bedste ved at bo på Hotel Infante Sagres er dog hotellets beliggenhed.

Hotellet ligger tæt på Portos mest berømte seværdigheder og attraktioner, hvilket gør det nemt og praktisk at udforske byen til fods.

Læs mere om Hotel Infante Sagres og book ophold hos Trivago.

4. Pestana Vintage Porto Hotel

Pestana Vintage Porto Hotel

Det fjerde hotel på min liste er Pestana Vintage Porto Hotel, som er et af Pestana-hotelkædens mest populære hoteller.

Pestana Vintage Porto Hotel ligger ned til Douro-floden, hvilket giver hotellets gæster en fantastisk udsigt udover byen, floden og de famøse portvinskældre på den anden side af floden.

Hotellets stilfulde design og moderne faciliteter er perfekt til dem, der ønsker at bo både praktisk, behageligt og smukt. Hotellets værelser har moderne møbler og komfortable senge, og man kan blandt andet gøre brug af trådløst internet, fladskærms-tv, aircondition og en spa.

Hotellet har også en smuk fælleslounge, en hyggelig bar og en moderne restaurant, der serverer lækre retter inspireret af det portugisiske køkken.

Med andre ord; Pestana Vintage Porto Hotel er et perfekt hotel for dig, der ønsker at bo på et af Portos bedste og hyggeligste hoteller, så tæt på det hele som muligt.

Læs mere om Pestana Vintage Porto Hotel og book ophold hos Trivago.

5. The Yeatman

The Yeatman

The Yeatman er ikke bare et af de bedste hoteller i Porto, det er også et af de mest prestigefyldte hoteller.

Dette 5-stjernede hotel er kendt for sine dejlige værelser, flotte udsigt og formidable vinkælder med mere end 25.000 flasker af nogle af verdens fineste vine.

Hotellet ligger på en bakke med udsigt udover byen og Douro-floden. Men det er uden tvivl vinen og vinaktiviteterne, som hotellet er mest kendt for.

Som gæst på The Yeatman kan du deltage i vinsmagninger og vinkurser, hvor du kan smage på vin og lære om de forskellige vines oprindelse og produktion.

Udover vinkælderen og de vinrelaterede aktiviteter har The Yeatman også lækre værelser, en spa og en restaurant, der laver mad med fokus på det portugisiske køkken.

The Yeatman er altså det perfekte valg af hotel i Porto for alle vin- og madelskere, der ønsker at bo småluksuriøst og i gå afstand til Portos bedste seværdigheder.

Læs mere om The Yeatman og book ophold hos Trivago.

6. InterContinental Porto - Palacio das Cardosas

InterContinental Porto - Palacio das Cardosas

InterContinental Porto – Palacio das Cardosas er et smukt 5-stjernet hotel i en nyrenoveret bygning, der kombinerer portugisisk charme med moderne design.

Hotellet ligger midt i Porto på Praça da Liberdade, hvilket gør hotellet til et perfekt udgangspunkt for at udforske byen og opleve dens mange seværdigheder.

Foruden at være i gåafstand til ikoniske seværdigheder som Clerigos Tower, Livraria Lello og Ribeira-kvarteret, har hotellet også nogle gode faciliteter og dejlige værelser med moderne møbler og behagelige senge.

Derudover har hotellet også en prisbelønnet restaurant, hvor man kan nyde kulinariske mesterværker inspireret af det portugisiske køkken.

InterContinental Porto – Palacio das Cardosas kan derfor tilbyde mange af de samme ting som f.eks. The Yeatman, Pestana Vintage Porto Hotel og Hotel Infante Sagres: Dejlige værelser, gode faciliteter, en god restaurant og gåafstand til Portos centrum.

Læs mere om InterContinental Porto – Palacio das Cardosas og book ophold hos Trivago.

7. Hotel PortoBay Teatro

PortoBay Hotel Teatro

Jeg (og mange andre ifølge Trivagos anbefalinger) kan også anbefale det populære, nyrenoverede, 4-stjernede Hotel PortoBay Teatro.

Dette hotel ligger på Rua Sá da Bandeira i centrum af Porto og skiller sig ud fra andre hoteller ved at have en lidt speciel, teaterinspireret indretning.

Foruden at være flotte, praktiske, moderne og ikke mindst rene, er hotellets 74 værelser indrettet med en slags teatermotiver. 

Men det er ikke kun den specielle indretning, der gør Hotel PortoBay Teatro til et populært valg blandt turister. Hotellet er også kendt for sin gode service, imødekommende personale og store tagterrasse, hvor der er udsigt udover byen.

Derudover har hotellet også en populær restaurant ved navn Il Basilico. Selvom denne restaurant serverer italiensk mad (vi anbefaler dig at prøve det portugisiske, nu hvor du er i Porto), er det stadig værd at prøve.

Læs mere om Hotel PortoBay Teatro og book ophold hos Trivago.

8. Oca Flores Boutique Hotel

Oca Flores Boutique Hotel

OCA Flores Boutique Hotel hører også til de bedste hoteller i Porto i forhold til pris og kvalitet.

OCA Flores Boutique Hotel er et hyggeligt og charmerende 4-stjernet hotel på Rua das Flores midt i Porto, 4 minutters gang fra metro- og togstationen São Bento og 6 minutter fra katedralen (Sé do Porto).

Hotellet ligger i en historisk bygning fra det 18. århundrede med en hvid og blå-fliset facade, der er meget kendetegnende for portugisisk arkitektur og design generelt set.

Hotellet har morgenmadslokale, tagterrasse, cafeteria, bar, fitnesscenter (gratis adgang), spa, sauna, tyrkisk bad og Wi-Fi, mens alle lejligheder og værelser er udstyret med aircondition, telefon, tv og minibar. Lejlighederne har desuden deres eget lille tekøkken.

OCA Flores Boutique Hotel er et perfekt hotel til dem, der gerne vil bo så tæt på byens mange seværdigheder som muligt.

Dog gør hotellets gode faciliteter og komfortable lejligheder og værelser det til en god oplevelse at overnatte på hotellet i sig selv.

Læs mere om OCA Flores Boutique Hotel og book ophold hos Trivago.

9. Hotel Carris Porto Ribeira

Hotelværelse på Hotel Carris Porto Ribeira i Porto, Portugal.

Det 4-stjernede Hotel Carris Porto Ribeira er endnu et hotel, der har en super beliggenhed og kan tilbyde lækre værelser, gode faciliteter og en kanon udsigt.

Med adresse på Rua Infante Dom Henrique 1 ligger hotellet midt i Ribeira-kvarteret, hvor man kan opleve nogle af Portos mest berømte seværdigheder. Og så er man samtidig også tæt på Portos bedste restauranter,barer og natteliv.

Hotellet i sig selv har lækre værelser og dejlige faciliteter.

Man kan som gæst vælge imellem flere forskellige slags værelser, hvor selv et standard værelse har udsigt udover Douro-floden.

Alle værelser har wi-fi, minibar, fjernsyn og aircondition (balkon ved forespørgsel), mens alle gæster har adgang til fælles motionscenter, café, hotelbar, restanurant og mødelokaler.

Ja, Hotel Carris Porto Ribeira er absolut et af Portos bedste hoteller i forhold til pris, beliggenhed, værelser og faciliteter.

Jeg mener derfor, at hotellet er perfekt for alle, der ønsker at bo rent, hyggeligt og komfortabelt, tæt på Portos centrum.

Læs mere om Hotel Carris Porto Ribeira og book ophold hos Trivago.

10. Porto A.S. 1829 Hotel

Porto A.S 1829 Hotel

Det sidste hotel i Porto, jeg gerne vil anbefale, er det 4-stjernede, smukke og historiske hotel, Porto A.S. 1829 Hotel.

Det vil jeg først og fremmest på grund af hotellets centrale placering og dets unikke og meget portugisiske indretning. Men også fordi man får meget for pengene, da faciliteterne er i top, og prisen for en overnatning er overkommelig.

Hotellet ligger midt i Portos historiske centrum og er takket være sin vintage-indretning kendt for at have en unik, nostalgisk og romantisk atmosfære. Hvis man vil bo så autentisk som muligt, så er Porto A.S. 1829 Hotel i hvert fald et godt bud.

Men bortset fra det har hotellet også nogle dejlige værelser og de mest nødvendige faciliteter.

Læs mere om Porto A.S. 1829 Hotel og book ophold hos Trivago.

Se andre dejlige hoteller og steder at bo i Porto

Det var mit bud på de 10 bedste hoteller i Porto i øjeblikket.

Hvis du allerede har prøvet at bo på et eller flere af de nævnte hoteller, er du velkommen til at kommentere med dine oplevelser – gode som dårlige.

Hvis du er interesseret i at se tilbud på pakkerejser til Porto hos rejseselskaber, kan jeg anbefale dig at tjekke vores side med rejser til Porto

Der finder du rejsetilbud til Porto med fly og hotel, mens du også kan få et par rejsetips med på vejen.

God tur til fantastiske Porto!

Picture of Nicolai Jensen

Nicolai Jensen

Nicolai er tekstforfatter og hovedansvarlig for indhold på Portugaldeal.dk. Nicolai bor til daglig i Portugal og bruger Portugaldeal.dk til at dele sine erfaringer og oplevelser fra det portugisiske.

Del artikel

Facebook
Twitter
Reddit
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top