Flybilletter til Portugal

Her kan du bestille billige flybilletter til Portugal. Brug vores søgemaskine til at sammenligne priser og afgange til Portugals lufthavne.

Find billige flybilletter til Portugal med flysøgemaskine

Det har aldrig været nemmere at finde billige flybilletter til Portugal.

Hvis du skal rejse til Portugal, men ikke har brug for at booke feriebolig eller hotelophold, kan du med fordel bruge en flysøgemaskine til at sammenligne priser på flybilletter til Portugal. På den måde finder du flyrejserne med de tidligste afgange og korteste ruter til de billigste penge. Og her på Portugaldeal.dk er det muligt at sammenligne priser på flybilletter hos hele 728 flyselskaber på én gang. 

Gennem Travelpayouts tilbyder vi denne service i samarbejde med Aviasales, der er en af verdens største online fly-søgemaskiner. Når du søger efter flybilletter til Portugal og resten af verden, kan du ved hjælp af søgefiltre finde den flyrejse, der passer til dine behov, dine ønsker og ikke mindst dit rejsebudget.

Når du søger, har du mulighed for at filtrere søgeresultaterne efter følgende betingelser:

  • Antal mellemlandinger
  • Varig af mellemlandinger
  • Pris for bagage
  • Billetpris
  • Afgang- ankomsttider
  • Rejsetid
  • Lufthavne
  • Flyselskaber
  • Online rejseagent

Rejseagenter

Når du bestiller flybilletter til Lissabon, Porto, Madeira og Ponta Delagada på Azorerne, er det muligt at booke flyrejser gennem flere forskellige rejseagenter. Følgende rejseagenter tilbyder i øjeblikket flyrejser til Portugals lufthavne:

Lufthavne

Det er muligt at finde afgange til Portugal fra København, Billund, Aarhus og Aalborg lufthavn.

Det er nemmest at finde direkte flyruter til Portugal fra Københavns lufthavn, mens der oftest er en mellemlanding, hvis du flyver fra en af de øvrige danske lufthavne.

Hvis du skal rejse til Madeira eller Azorerne, vil du i de fleste tilfælde skulle mellemlande i Lissabons lufthavn.

Spørgsmål og svar om flybilletter til Portugal

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om at bestille flybilletter til og fra Portugal.

Priserne på flybilletterne hos flyselskaberne varierer hele tiden, og der er ikke et bestemt flyselskab, der altid tilbyder billigere flybilletter end andre. Hvis du foretager en søgning på flybilletter på vores søgemaskine, vil du automatisk blive præsenteret for den billigste flybillet, der udbydes.

Maj er statistisk set den billigste måned at flyve fra Danmark til Portugal. Men prisen på en flybillet til Portugal afhænger af flere faktorer som tidspunktet på døgnet, du køber din flybillet, konkurrencen på flymarkedet, tidspunkt på afgang og antal mellemlandinger.

Hvis du benytter vores flysøgemaskine, vil du automatisk blive præsenteret for de billigste flybilletter til Portugal, der matcher dine præferencer. Du skal altså ikke gøre andet end at foretage en søgning.

Scroll to Top