Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Cherish The Sun (“portugaldeal”, “vi”, “os”, “vores”), virksomheden bag portugaldeal.dk, indsamler, bruger og deler oplysninger om dig, når du benytter dig af portugaldeal.dk.

Introduktion

Når du benytter dig af portugaldeal.dk, indsamles der oplysninger om dig, som benyttes til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, der er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Læs Portugaldeals cookiepolitik her.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger er alle former for information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dig af vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller foretager køb/booking af rejse via hjemmesiden.

Vi indsamler følgende oplysninger om dig:

  • Oplysninger om din computer (IP-adresse, geografisk placering, browsertype og operativsystem.
  • Oplysninger om dine besøg hos nærværende hjemmesider (henvisningskilde, besøgslængde, sidevisninger og navigationsstier.
  • De oplysninger, du indtaster ved tilmeldelse af nyhedsbrev (e-mail, navn).
  • Oplysninger, der genereres under brug af vores hjemmeside, herunder hvornår, hvor ofte og under hvilke omstændigheder, du bruger den.
  • Oplysninger indeholdt i enhver kommunikation, som du sender til os via e-mail eller via vores hjemmeside, herunder disses kommunikationsindhold og metadata.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine personlige oplysninger vil blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formålet med oplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Opbevaring

Dine oplysninger gemmes i det tidsrum, der lovmæssigt er tilladt, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Deling af oplysninger

Data om dit brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores cookiepolitik (se link herover). Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan derudover tilbagekalde dit samtykke til, at dine personlige oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: portugaldeal@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine oplysninger, kan du sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hjemmesiden ejes og udgives af:

Cherish The Sun

Rua Gama Pinto Lote(s) 6 1

2855-450, Corroios, Portugal

Telefon: +351 93 48 74 663

Email: portugaldeal@gmail.com

Scroll til toppen