Afbudsrejser til Portugal

Afbudsrejser er en smart måde at spare penge på sin drømmerejse til Portugal. Her kan du sammenligne priser på afbudsrejser til Portugal hos danske rejseselskaber og få en god deal på en fabelagtig ferie!

Billige afbudsrejser til Portugal

Hvis det ikke er nødvendigt for dig at planlægge din ferie mere end 1-6 uger frem i tiden, kan det varmt anbefales at bestille en billig og solrig last minute afbudsrejse til Portugal hos et dansk rejseselskab.

Herunder kan du tjekke ledige afbudsrejser og sammenligne priser på pakkerejser til Portugal med feriebolig, hotelophold og flybilletter hos danske rejseselskaber – så du kan spare penge på drømmerejsen og komme ned og ligge på de portugisiske badestrande – Boa Viagem!

Bestil afbudsrejser til Portugal med unikke boliger hos Eliza Was Here

Afbudsrejser til Portugal hos Bravotours

5/5
Sunweb tilbyder afbudsrejser til Algarve og Madeira

Afbudsrejser til Portugal hos Sunweb

5/5

Afbudsrejser til Madeira

Oplev det bedste af Madeira med en billig afbudsrejse.

Med sin helt utroligt smukke natur, skønne hoteller og uendelige muligheder for aktiviteter og oplevelser er Madeira et af Portugals populæreste rejsemål.

Visse danske rejseselskaber arrangerer udelukkende rejser til Madeira og har derfor også kun afbudsrejser til Madeira.

Bestil en billig charterrejse som afbudsrejse hos Århus Charter

Århus Charter

Århus Charter arrangerer charterrejser til Madeira, primært fra Aarhus lufthavn. Hos Århus Charter er det muligt at finde både familievenlige og lidt mere romantiske hoteller i Madeiras hyggelige byer, mens det også er muligt at tilvælge en golfpakke til sin rejse. Klik herunder for at se ledige afbudsrejser hos Århus Charter.

Primo Tours sælger afbudsrejser til Porto Santo, Madeira, Portugal

Primo Tours

Primo Tours arrangerer charterrejser til Porto Santo, som er en dejlig, lille ø ca. 43 km. fra Madeira. Primo Tours har et koncept, de kalder for ø-all inclusive, hvilket betyder, at du får gratis tennis, gratis cykel, gratis Thalassa & Spa samt gratis guidede vandreture. Der er altså flere gode grunde til at tjekke, om Primo Tours har ledige afbudsrejser.

Vores tre bedste råd til at købe afbudsrejser til Portugal

Vi ønsker, at du finder et rejsetilbud på en afbudsrejse, der passer til dine ønsker og feriebehov, og at du får en fantastisk oplevelse med at holde ferie i Portugal.

Derfor vil vi gerne dele vores bedste tips og råd til at købe afbudsrejser til Portugal.

1. Læs anmeldelser af hoteller og ferieboliger

Det er altid en god idé at læse andre anmeldelser af hoteller og ferieboliger, inden man foretager sig en reservation.

Ved at læse om andre personers oplevelser og erfaringer med at bo på et hotel eller en privatudlejet feriebolig, undgår man at spilde to ugers ferie et sted, der ikke lever op til prisen og éns forventninger.

2. Tjek pris på afbudsrejse i andre uger

Hos rejseselskaber som Sunweb og Eliza Was Here har du mulighed for at tjekke priser på afbudsrejser i mere end én uge af gangen.

Hos Eliza Was Here kan du sammenligne priser på rejser ved at klikke på “Priser & Booking” under hver enkelt feriebolig, mens du får en oversigt over priser og tilgængelighed på rejsetilbud hos Sunweb ved at trykke på “Priser & Bestilling”.

Du kan på den måde finde en billigere rejse – hvis du altså kan holde ud at skulle vente lidt længere med at ligge på Portugals lækre badestrande.

3. Undersøg ferieboligens omgivelser og beliggenhed

Det kan godt være, at det ser helt ubeskriveligt smukt og lækkert ud på billederne – hvilket det sikkert også er – men hvor langt væk ligger restauranterne, butikkerne, de hyggelige caféer og ikke mindst stranden?

Uanset om der er transport, altså en lejebil, inkluderet i prisen på en afbudsrejse, er det altså rarest, hvis man ikke er for langt væk fra den portugisiske civilisation.

Undersøg derfor beliggenheden på en ferieboligs beliggenhed en ekstra gang, inden du reserverer.

Derfor er afbudsrejser til Portugal billigere end andre rejser

Når et rejseselskab sammensætter pakkerejser, er de nødt til at reservere flybilletter og hotelværelser eller anden feriebolig på forhånd, så de netop har en samlet pakke med transport og ferieophold, som de kan sælge.

Hvis rejseselskabet ikke får solgt denne pakkerejse indenfor en periode, sænker de prisen i frygt for at ende op med tomme flysæder og hotelværelser.

Når der gives rabat på en rejse på denne måde, kaldes det for en afbudsrejse.

Jo tættere på afrejsedato på en afbudsrejse, jo billigere vil den derfor også være.

Hvor længe tør du vente?

Der kommer hele tiden nye afbudsrejser til Portugal

Udbuddet af afbudsrejser til Portugal ændrer sig hele tiden.

Jo tættere på afgangsdato, jo billigere er en afbudsrejse, og jo hurtigere bliver den som regel også solgt. Derfor skal du ikke blive overrasket over, hvor hurtigt priserne og antallet på afbudsrejser ændrer sig.

Man skal derfor være hurtig til at reservere, når man finder det perfekte tilbud.

På den anden side kan man tage det helt stille og roligt, hvis man ikke lige er faldet over noget, der virkede interessant nok, da der hele tiden kommer nye, spændende afbudsrejser til især Algarve og Madeira.

Ofte stillede spørgsmål om afbudsrejser til Portugal

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om afbudsrejser til Portugal.

Jo tættere på afrejsedato, jo billigere er en afbudsrejse. Derudover har rejsedestination, flyselskab, årstid og tilvalg til rejsen (f.eks. transport og oplevelser) meget at sige i forhold til den endelige pris.

Da danske rejseselskaber sælger afbudsrejser som charterrejser til Portugal, er det typisk rejser til Algarve, Madeira og Azorerne, der sælges som afbudsrejser. 

En afbudsrejse er en rejse, der har en afrejsedato typisk inden for 1-6 uger og som er væsentlig billigere end normalt. Til trods for navnet udbydes afbudsrejser ikke på grund af afbud fra andre rejsende. Afbudsrejser er en rejser, som rejseselskaber har sat på tilbud, fordi de ikke er blevet solgt. Afbudsrejser er som regel charterrejser, der sælges som pakkerejser med minimum hotelophold og flybilletter. De kaldes også for restpladser, afbestillingsrejser, tilbudsrejser og last minute rejser.

Der er ingen forskel på at bestille en almindelig charterrejse hos et rejseselskab og bestille en afbudsrejse, da de to ting er præcis det samme. 

Nej, alle afbudsrejser er ikke pakkerejser. Men det er typisk det, du vil støde på hos rejseselskaber.

Der er ingen forskel på en afbudsrejse og en last minute rejse, da det blot er to forskellige udtryk for den samme type rejse – en billig rejse med afrejse indenfor 1-6 uger.

Få besked om afbudsrejser til Portugal!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de danske rejseselskaber, vi samarbejder med, udbyder nye, billige afbudsrejser til Portugal.

Scroll to Top