All inclusive rejser til Portugal

All inclusive rejser til Portugal er til dig, der gerne vil slappe af og nyde ferien uden at tænke alt for meget på penge og budget. Når du køber en rejse med all inclusive, er alle måltider, drikkevarer og snacks nemlig inkluderet i prisen på forhånd. Her kan du finde gode tilbud på all inclusive-rejser til Portugal for hele familien.

Populære all inclusive rejser til Portugal

Hvis du drømmer om at komme på en lækker rejse til Portugal med all inclusive, kan du sammenligne tilbud på all inclusive rejser til Portugal hos flere danske rejseselskaber. Herunder finder du nogle af de mest populære pakkerejser til Portugal med all inclusive til Algarve, Madeira og Lissabon hos Sunweb og Solfaktor.

Eden Resort, Algarve, Albufeira

Eden Resort

4/5
Hotel AP Cabanas Beach & Nature - All inclusive

Hotel AP Cabanas Beach & Nature

4/5
Hotel AP Adriana Beach Club Resort

Hotel AP Adriana Beach Club Resort

4/5
Iberostar Selection Lagos Algarve

Iberostar Selection Lagos Algarve

5/5
Hotel Vila Gale Santa Cruz, Madeira, Portugal

Hotel Vila Galé Santa Cruz

4/5
Hotel Vila Galé Cerro Alagoa, Albufeira, Algarve

Hotel Vila Galé Cerro Alagoa

4/5

All inclusive rejser til Portugal med børn

All inclusive rejser er især perfekte til familier med små børn. Når mad, drikkevarer, snacks og i mange tilfælde også børneunderholdning er inkluderet i en rejse, kan man slappe af ved poolen uden at bekymre sig om feriebudgettet. Se nogle af de bedste all inclusive rejser til Portugal for familier med små børn her.

Hotel Vila Gale i Lagos. Børnevenligt hotel med all inclusive

Hotel Vila Gale Lagos

4/5
Jupiter Albufeira Family & Fun. Familievenligt all inclusive-hotel i Albufeira, Portugal.

Jupiter Albufeira Family & Fun

4/5
Lejlighedshotel AP Victoria Beach. Hotel i Olhos d’Agua, Portugal, med all inclusive.

Hotel Vila Galé Cerro Alagoa

4/5

Ø-all inclusive på Porto Santo: Inklusiv golf, tennis og andre aktiviteter

Når du bestiller en rejse til Porto Santo med ophold på Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa hos Primo Tours, er rejsen blandt andet inklusiv ø-all inclusive.

Ø-all inclusive betyder, at opholdet blandt andet er inklusiv gratis golf, gratis tennis, gratis cykeleje, gratis Thalassa og spa og gratis vandreture med dansk rejseleder. Denne type all inclusive-rejse er altså til dig, der gerne vil mere end ligge og dase ved poolen. 

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa med ø- all inclusive på Porto Santo

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa

4/5

Hvad er der inkluderet i rejser til Portugal med all inclusive?

En traditionel all inclusive-rejse til Portugal inkluderer typisk set:

  • Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Drikkevarer
  • Snacks og is

Hvad der helt præcist er inkluderet i en rejse med all inclusive, afhænger dog af hvert enkelt rejse, hotel og rejseselskab. 

Rejseselskaber har desuden deres egne all inclusive-koncepter.

Der findes både noget, der hedder Ultra All Inclusive, Mini All Inclusive, All Inclusive Plus, All Inclusive Light og Ø-all inclusive.

Alle disse all inclusive-koncepter inkluderer noget forskelligt.

Vær derfor altid opmærksom på, hvad der er inkluderet i en rejse med all inclusive.

All inclusive

Hvad er fordelene ved at bestille rejser til Portugal med all inclusive?

Der er flere fordele ved at bestille rejser med all inclusive, der generelt set er både nemmere, billigere og mere afslappende end andre rejser:

  1. Når du bestiller en rejse med all inclusive, som typisk inkluderer alle måltider, drikkevarer og snacks på hotellet, har du betalt størstedelen af ferien hjemmefra. På den måde har du bedre styr over, hvor mange penge du bruger på din ferie.
  2. Rejser med all inclusive er billigere. Det kan godt være, at rejsen ser dyrere ud, når du bestiller den. Men man kan spare mange penge på mad og drikke ved at bestille all inclusive i stedet for at betale på en restaurant hver dag. Dette gør sig især gældende for børnefamilier.
  3. Rejser med all inclusive er perfekte til familier med små børn, da der ofte er inkluderet børneaktiviteter i prisen, mens der også er fokus på børnemad i restauranterne.
  4. Hvis man er en større gruppe rejsende (f.eks. hvis man er flere familier afsted sammen), undgår man en masse forvirring og bøvl i forhold til betaling af mad og oplevelser.

Vores 3 bedste råd til at bestille all inclusive rejser til Portugal

Vi ser helst, at du får nogle gode oplevelser og en fantastisk ferie i Portugal. Derfor vil vi gerne give dig et par ekstra tips og råd med på vejen til at bestille rejse til Portugal med all inclusive.

1. Tjek afbudsrejser med all inclusive

Hvis du har mulighed for at rejse med kort varsel, kan du spare mange penge ved at bestille en spontan afbudsrejse med all inclusive.

Hvis et rejseselskab sælger all inclusive-rejser, sælger de dem også som afbudsrejser.

Alt du skal gøre for at finde afbudsrejser til Portugal med all inclusive hos et rejseselskab som f.eks. Sunweb, det er at filtrere søgningen til at vise rejser med all inclusive med afgang indenfor 1-6 uger.

2. Læs anmeldelser fra andre gæster

Udnyt andres oplevelser med et hotel til din fordel ved at læse anmeldelser hos rejseselskaberne.

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, og man kan som regel forvente bedre mad og service på hoteller med 4-5 stjerner end hoteller med 2-3 stjerner.

Men et dyrt hotel med mange stjerner har ikke nødvendigvis den bedste mad og service. Det kan derfor være en god idé at læse om, hvad andre synes om kvaliteten på et hotel, inden man booker sit ophold.

3. Tegn en rejseforsikring 

All inclusive eller ej, det kan altid anbefales at tegne en rejseforsikring, når man skal på ferie.

En rejseforsikring dækker dig økonomisk ved blandt andet mistet bagage, sygdom, tyveri og andre former for tab.

Dette giver tryghed og hjælper dig med at nyde din ferie endnu mere.

Rejseforsikring er som regel ikke inkluderet i rejser, men det er muligt at tegne en rejseforsikring gennem rejseselskabet, når du bestiller din rejse. 

Ofte stillede spørgsmål om all inclusive

Prisen på all inclusive varierer fra hotel til hotel. Det kan ligeledes have stor betydning for prisen, om man bestiller i højsæsonen eller i lavsæsonen, og om der er tale om en afbudsrejse eller last minute rejse. Du kan dog typisk set regne med at skulle betale et sted mellem 1500 kr. og 2000 kr. for all inclusive på et 4-5 stjernet-hotel. 

Med helpension er morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet i dit ophold. Med all inclusive er både morgenmad, frokost, aftensmad OG drikkevarer og snaks inkluderet. Derudover kan der også være transport og diverse aktiviteter og oplevelser inkluderet i all inclusive.

All inclusive kan betale sig, hvis du regner med at spise de fleste måltider på hotellet. Hvis du har planer om at gå på opdagelse i lokalområdet og spise på andre restauranter end hotellets, er morgenmad/halvpension måske en bedre løsning.

Ø-all inclusive er et koncept hos Primo Tours, hvor gratis golf, gratis tennis, gratis cykeleje, gratis massage og spa og gratis guidede vandreture er inkluderet i rejser til Madeiras største ø, Porto Santo. Når man bestiller en rejse med ø-all inclusive, er der mulighed for at tilvælge traditionel all inclusive til sit ophold.

Få tilbud på billige rejser med all inclusive!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud på rejser til Portugal med all inclusive fra nogle af de bedste rejseselskaber i Danmark.

Scroll to Top